lauantai 27. joulukuuta 2008

#146 BJJ - Jesse Yksityis"tunti"

Lämmiteltiin ja sitten käytiin läpi guardiani päältä ja alta ja pähkittiin mikä mättää. Ympättiin helikopterisweeppi avoimeen guardiin ja katsottiin grippejä ja periaatteita yleenä.

Päältä katsottiin ohituksia ja todettiin, että keskityn smashi ohitukseen ja tai sitten työnnän kaverin jalan ja otan halfguardin päältä ja siitä sitten lopettamaan tai ohi.

Lisättiin ohituspeliin, perääntyminen avoimesta guardista, jotta saa tilanteen nollattua ja katsottiin "hapkido-askelluksen" käyttöä eritilanteista.

Sitten painittiin guardista ensin niin, että olin päällä ja sitten alla. Jesse antoi sopivasti vastusta, niin että ei tullut pahamieli, että ei osaa mitään, mutta ei ollut liian helppoa. Kohokohtia oli onnistunut helikopterisweeppi. Kun pyörittiin jalkalukon kanssa, jota en tajunnut/ehtinyt kiristämään tarpeeksi. Demian Maia:n HalfGuard attacksistä bongattu kauluskuristuksen haku päältä, jossa paketin pyörähtessä päädyin alle - pidin otteen ja tuli mieleen Timon opettama baseball kuristus sivusidonnasta ja sain samalla lantioliikkeella tilaa niin että sain kuristuksen kiristettyä.

Oli älyttömän kivaa, Jessen kanssa on hauskaa painia.

Ei kommentteja: