tiistai 20. tammikuuta 2009

#155 BJJ - Timo

Alkulämmittelyt ja kerrattiin nelosen tekniikat. 

Päivän tekniikka oli kauluskuristamisen puolustus. Nämä tulee ensiviikolla videolle, joten en kirjoita tähän. 

Painit: 

Jocke (S): Otettiin kevyesti, kuristin kerran mountista ja muuten treenasin mountissa pysymistä. Flunssan jälkiaallot veti puhdin pois tosi nopeesti. 

Timo (R2): Yritin olla vähän hyökkäävämpi, mutta ei oikein riittänyt virtaa. Timo antoi mukavasti tilaa kokeilla juttuja ja demosi hyvin sivusidonnasta pakenemista. 

Järkäle (V4): Lähdin vetämään guardiin ja kaveri otti oudosti jalkani kainaloon. Olin väärällä puolella omoplataan, mutta pidin vain hihasta kiinni ja vähitellen sain muljutettua kaverin ylitseni ja sain omoplatan tyyppisellä jutulla kaverin kyljelleen ja pääsin sivusidontaan. Nousin mounttiin, mutta kaveri sai sillattua minut alle. Hain hetken kauluskuristusta, mutta sitten kaveri vain smashasi ja lähti hakemaan ezekieliä guardin sisältä. Mitään vaaraa ei ollut, mutta ei ollut kivaakaan, kun sitä haettiin aika voimalla. Annoin hakea ja samalla tein elbow knee escapen ja vedin halguardiin. Matka smashista sweeppi asentoon oli pitkä ja tuskallinen, mutta pääsin lopulta ja sain sweepattua. Olin päällä halfguardissa ja kuulin, että 15 sekuntia jäljellä. Lopetin painimisen henkisesti, mikä oli virhe, koska kaveri pääsi vielä kääntämään päälle ja yrittämään kauluskuristusta.... kello soi. 

Marko (P2): Menin väsyneenä karkuun ja jäin yhteen käsilukkoon, kun yritin sweepata alta halfguardista.  


Ei kommentteja: