maanantai 3. toukokuuta 2010

#305 BJJ - Lucion Seminaari, ensimmäinen päivä

Tänään alkoi Lucion kahden viikon seminaari, josta pääsen työmatkani takia osallistumaan vain ensimmäisen viikon treeneihin perjantaihin saakka.

Tänään lämmiteltiin perusringillä ja sitten tekniikkana otettiin kimuraa halfguardista alta, jossa Jesse parina antoi pari älyhyvää vinkkiä lähinnä kimuran tiukkana pitämisestä. Toisena tekniikkana kaveri puolustaa tekemällä "ukemin" ja siitä pidetään kimuraa kiinni ja työnnetään polvi kaverin kainalon alta ja tehdään suora kasilukko. Kolmannessa kaveri pääsee polvilleen ja nopeasti työnnetään polvi kaverin vatsan yli ja toinen jalka pään yli ja suora käsilukko.

Sparrit aloitettiin siitä asennosta, kun kaveri on kierähtänyt kimuraa pakoon. Ensin niin, että lopetettiin pakenemiseen tai lopetukseen ja sitten normi painia halfguardista.

Ensimmäinen erä Jessen kanssa. Otettiin "pejantaisparreja" kovemmalla tahdilla ja sain paeta ihan huolella. Toinen erä junnuista seminaariin tulleen Santerin kanssa, joka paini hienosti. Kolmas erä Mikan kanssa, jonka kanssa olemme tosi tasaväkisiä. Halfguard sweeppeja tapahtui molempiin suuntiin, niin että sekosin laskuissa ja Mika nappasi kimuraotteen ja tunnin ohjelman mukaan vaihtoi siitä suoraan käsilukkoon. Jatkettiin ja hetken päästä oli minun vuoro napata kimuraote ja siitä suorakäsilukko. Taas jatkettiin - Mika sweeppasi minut alle, josta sain pelattua itselleni paikan triangelille. Sain Triangelin kiristettyä vaikka oli todella lähellä ettei Mika olisi päässyt pakoon. Kello soi. Älyttömän hauska erä.

Ei kommentteja: