tiistai 4. toukokuuta 2010

#306 BJJ - Lucion Seminaari, toinen päivä

Lämmiteltiin ja käytiin läpi guardin ohitusta. Ensin perus cross pass ja sitten advanced juttuja, jonka selittäminen menisi liian vaikeaksi. Ideana kuitenkin, että syötettiin kaverin jalka ristiin oman jalan yli vähän kuin cross heel hook asentoon ja sitten ohitettiin niputtamalla kaveri.

Painit lähtivät Toreando-asennosta ja Mika juoksi vasemmalta ja oikealta ohi. Olin ihan kuutamolla, kun en päässyt kinttuun kiinni. Yritin hakea päivän tekniikkaa omalla ohitusvuorolla, mutta ei oikein irronnut. Toinen erä Markon kanssa ja en ohittanut ja Marko vissiin ohitti kerran. Kolmas erä Oliverin kanssa ja pyöriskeltiin ja pähkittiin päivän tekniikoita.

Lopuksi kävin vielä kysymässä Luciolta toreando grippien nollaamisesta ja Lucio tokaisi Sprider Guard ja näytti. Pääni sisällä kävi Homer tyylinen "Doh" ja pyysin Mikaa vielä yhteen tehtäväsparriin guiardin ohitukseen. Grapewine spiderguardi kiinni ja johan alkoi pysymään paremmin. Sain kerran sweepattua spiderin ja delarivan yhdistelmällä ja Mika pääsi kerran ohi. Kivaa oli... (Sen kunniaksi: spiderpig spiderpig...)



Lopuksi Mika näytti vielä pari siistä Spiderguard juttua. Triangelin, käsilukon ja selänoton. Sweet.. :)

Ei kommentteja: