sunnuntai 6. maaliskuuta 2011

#408 BJJ-Klubi - Kristian

Lämmiteltiin pienellä kuntopiirillä, sitten drillattiin clintchistä leghook takedownia, bodyfoldia ja lyöntietäisyydeltä kahden jalan alasvientiä.

Lopuksi sparrattiin kuutisen erää lopetukseen vaparihanskat kädessä. BJJ menee kyllä aika lailla erilaiseksi, kun niitä nyrkkejä alkaa satamaan. Alta on todella tärkeää saada kaverin postura alas ja kädet sidottua. Combativesin "punch block series" toimii todella hyvin.  Triangelien hakeminen on yllättävän "helppoa", kun kaveri yrittää lyödä guardista - tämäkin on suoraan drillattu combatives tunneilla.  Avoimessa guardissa sitten saa tosissaan varoa mihin jalkansa laittaa, jäinkin hienoon toeholdiin.

Jos kaveri pääsi guardin ohi, niin aika nopeasti oli todellisessa pulassa. Kun yritti suojata päätä, niin äkkiä oli americana tms. kiinni.

Itse kun pääsi guardin ohi, ei oikeastaan tullut tehtyä perusjiujitsua kovinkaan paljoa - polvi vatsalle ground and pound, joka avaa paketin aika tehokkaasti - Iskuja suojaaviin käsiin suorakäsilukko tuntui olevan helpoin ratkaisu lopettaa ottelu.

Lopuksi astangajoogatunti ja korppa kiittää.... ja nyt ämpärillinen ruokaa kiitos.

4 kommenttia:

JJP kirjoitti...

Oli tosi mukava pari tuntinen ja varsinki tuo lopun sparri oli todella hyvää vaihtelua.

jari s kirjoitti...

Yhdyn kaimaani, loisto treenit. Jotenkin kulki todella hyvin pitkästä aikaa. Ensimmäistä kertaa "melkein" sain tehtyä hyvän transition siitä triangelistä käsilukkoon mutta onnistuit smashaamaan pelin pois. Tästä on hyvä jatkaa kohti Jamelaon leiriä!

Kristian kirjoitti...

Joo, se oli hyvä transitio ja hienosti rakennettu triangeli... onneksi on vielä Lucion Basics takaraivossa ja triangeli/käsilukkopuolustukset lähtivät selkärangasta... Kivaa oli... :D

Kristian kirjoitti...

Voidaan lämmitellä ensisunnuntaina noilla transitioilla...