tiistai 22. toukokuuta 2012

#591 BJJ - Cobra Kai, Las Vegas

Hyppäsin töiden iltaohjelman päätteeksi taksiin ja hurautin Cobra Kain salille, jossa kävin viime vuoden Vegasin työreissullakin. Olen käynyt näillä Vegasin reissuilla nyt Team Wanderlein, Xtreme Couturen, Team Mican ja Cobra Kain saleilla. Noista kaksi ensimmäistä ovat enemmän MMA saleja, joten olin enemmän kotonani näissä kahdessa viimeisessä. Koska Karate Kid on niin kiinteässä osassa minun kamppailulejien aloittamisessa, niin veri vetää tuonne Cobra Kain salille takaisin.

Saavuin paikalle ja parkkipaikalla oli toinenkin taksi, josta käveli ulos kaveri treenikassi olallaan. Esittelin itseni ja kyselin onko hänkin ulkopaikkakuntalaisia ja selvisi, että kaveri on Floridasta ja samassa EMC World 2012 tapahtumassa, kuin minäkin (10 000 muun kanssa). Ei muuta kuin pakollinen Cobra Kai T-paita Pro Shopista laukkuun ja sitten pukkariin vaihtamaan pukua päälle. Amerikkalaiseen tyyliin porukka on täällä todella ulospäin suuntautuneita ja lähes kaikki kaverit jotka osuivat parin metrin säteelle kävivät sanomassa käsipäivää. Helpottaa turistijännitystä uudella salilla kummasti.

Treenit lähtevät täällä saman tien tekniikalla käyntiin, eli mitään lämmittelyjä ei tehdä. Ne ovat omalla vastuulla. Muistin tämän onneksi viime kerrasta ja vedin perus heiluttelut pohjille. Tekniikkana vedettiin perus guardin avaaminen pystystä ja siihen perään polviläpi-ohitus ikkunan pyyhkijä jalkavempautuksella.

Sparrasin ensin omassa ikäluokassa painivan purppuran kanssa, joka oli vähän minua isompi. Lähdettiin istualteen ja kaveri puski laakista sivusidontaan, kun en ollut oikein tahdissa mukana. Noh siinä sitten puolusteltiin jonkin aikaa ja sain vetäistyä halguardiin ja siitä Anssi sweepillä päälle ja siitä over underilla ohi. Sitten loppuikin viiden minuutin erä. Simpson Go tuli sparrin jälkeen kehumaan, että hyvin meni ja vastassa ollut kaveri oli pärjännyt Pan Amssien Senior II:ssa todella hyvin. Taputtelin itseäni selkään henkisesti (kerrankin) ja sitten marssin seuraavan parin luo.

Nyt painin pari erää Joey:n kanssa (kuvassa vasemmalla), joka oli tämä EMC World kolleega. Minua varmaan 10-15 kiloa kevyempi sinivyö. Otin aika rauhallisesti ja sweeppailin anssisweepilla ja roikuin selässä. Nuo viiden minuutin erät ovat todella nopeasti ohi minun hitaalla tahdilla.

Treenin jälkeen hinkkasin itseni desifinointipyyhkeillä "puhtaaksi". Täällä käydään suihkussa vasta kotona (sama malli on ollut käytössä jokaisella salilla, missä olen käynyt) ja sitten aloin ihmetellä mistä saan taksin. Kysyin respassa olevalta vanhemmalta kaverilta, joko hän voisi tilata minulle taksin, johon hän vastasi, että hän voi hyvin heittää minut takaisin hotellille. Siinä kiitellessäni autokyydissä selvisi, että kaveri on Simpsonin isä ja toimii salilla yleismiehenä, jotta poika pystyy keskittymään opettamiseen. Älyttömän mukava ja kohtelias kaveri ja hotellikyyti oli kyllä piste iin päälle tässä kokemuksessa.

Jos satutte Vegasiin ja huvittaa mennä hyvälle salille treenaamaan, niin kannattaa kokeilla Cobra Kaita. Tiimi on menestynyt erittäin hyvin Grapplers Questissa ja muissa kilpailuissa, joten hyvässä porukassa pääsee painimaan.

Cobra Kai - Las Vegas
http://www.ckjj.com/

Ei kommentteja: