sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

#616 BJJ - Caio Terra Seminaari (Malaga)

Kaverit tsemppasivat ja päästiin aloittamaan vain vartti myöhässä. Kerrattiin aamupäivän jutut ja näin usemman korjattavan jutun tuossa alla olevassa videossa. Sitten jatkettiin halfguardia, mutta nyt siirryttiin reverse de la rivaan ja siitä neljä erilaista sweeppiä jossa kaikissa mentiin inverted guardin kautta.

Minulla ei selkä anna myöten moista, joten tein vain muutaman kerran ja en lähden niitä tässä avaamaan, kun eivät oikein avautuneet rautakankiselän kanssa. Lopuksi Caio näytti mitä kaikkea muuta positiosta voi tehdä ja homma meni aivan Matrixiksi - ukko pyöri kuin välkkärä kaverin alla ja päätyi aina johonkin hyvää positioon - selkään, legdrag postuuraan, sivusidontaan tms.

Iltasession anti minulle oli lähinnä siinä, että käytiin tekniikan opettamisen ohessa keinoja milla vastustaja saattaa tehdä hommaa vaikeaksi ja keskityinkin lähinnä sen kelailuun millä saan moiset väkkärät aisoihin.

Takaisin lähdin huristelemaan kymmenen jälkeen, jolloin täällä on jo pilkkopimeää ja illan kruunasi vielä komea sumu.

Huomenna on sitten klo 14:00 eteenpäin viimeiset 2x2 tuntia ja saamme kuulemma taas valita yhden useasta topikista. Luulen että porukka valitsee Berinbolon, koska siitä on ollut pukkarissa puhetta...

Saa nähdä missä hapessa kaverit on huomenna kahdelta, kun lähtivät tänään radalle ja aikovat sen päätteeksi vielä katsoa UFC:n livenä...

Kyselin vähän Caiolta ensi vuoden Euroopan kiertua mahdollisuutta. Totesi että tuskin tulee, koska kävi täällä tänä vuonna ja joutui sen takia jättämään USA:n itärannikon kiertämättä ja aikoo tehdä sen ensi vuonna. Nyt kaverin seminaarissa käyneenä harmittaa vieläkin enemmän, että ei saatu kaveria järkättyä Suomeen.

Ei kommentteja: