lauantai 27. lokakuuta 2012

#679 BJJ - Lucio Linhares Seminaari

Heräsin tänään klo 09:32, joten tuli "hieman" kiire treeneihin - kesärenkaat eivät tehneet haasteesta ainakaan helpompaa, mutta ehdin kuitenkin alkulämmittelyihin mukaan.

Tekniikkana tehtiin berinbololla selkään ja toista sweeppiä jos kaveri laitaa painoa toiselle puolelle, niin että berinbolo menee vaikeaksi. Tällä rautakankiselällä ei tuosta berinbolosta minulle mitään ykkösasettatule, mutta toista tekniikkaan joka lähti reverse delarivasta pystyy hyvin käyttämään syvään halfguardiin vetämiseen.

Sparrit lähdettiin löyhästä halfguardista ja yritin päivän tekniikkaa, mutta Paven kanssa joutui vetäisemään syvään halfguardiin "turvaan" aika äkkiä. Sieltä sitten hain sweeppiä alkuviikon gripillä ja onnistuinkin sweeppaamaan vastasuuntaan perjantain tekniikalla, jota kävin katsomassa kun oli lepopäivä eilen.

Mikan kanssa meni jalkalukkojen metsästämiseksi ja Miskan "kröhöhiekkasäkkikröhöhöm.." kanssa vedettiin tuttua lovatosettiä.

Hauskaa oli taas.... tunnin jälkeen jäätiin tatamille hengailemaan ja tuli puhetta selänkuntouttamista ja tästä rener Gracien videosta, jonka linkin lupasin laittaa... eli tässä KLIK. (tuota alun pallolle hyppyä ei kyllä kannata kipeällä selällä treenata)

Alakerrassa oli seminaarin jälkeen vyökokeet ja näytti siltä että ensi viikon sunnuntaina saa taas läiskiä kavereita vyöllä olan takaa. :)

Ei kommentteja: