sunnuntai 18. marraskuuta 2012

#696 BJJ-Klubi

Kerrattiin viimeviikonlopun ristikuristukset ja käsilukot mountista ja otettiin uusina selänotto, vastapuolen käsilukko ja triangeli mountista.

Sparrit vedettiin rivitehtäväsparrina, kun muuten olisi tullut tatamille ahdasta. On kyllä hemmetin vaikeaa kaivaa kaverilta sitä kuristusta. Käsilukot tulee helpommin. Americanassa unohdin hookata vastapuolen polven ja jouduin käännetyksi. Se hieman korpesi - typerä tekninen moka, kun oli muuten saanut tilanteen hyvin rakennettua.

Nikon kanssa pyörittiin todella pitkä erä, jossa Niko roikkui selässä toistakymmentä minuuttia. Lopuksi ajattelin kokeilla Saulo Riberiron pakenemista, jossa liutaan alas silloin kun kaverilla ei ole turvavyötä ja siitä polkaistaan toinen hookki irti ja käännytään päälle. Ajattelin alas liukuessa, että toivottavasti Niko ei ole katsonut Jeff Gloverin 7-Year Old-kuristusta....  Oli se.. :D Tap Tap.

Ensi viikonloppuna on SM-Kisat, joten pidetään Klubilla kertaava sessio. Katselen siihen mennessä vielä Cyborgin videot mountista, josko sieltä tulisi lisää hyviä vienkkejä.

Ei kommentteja: