maanantai 31. joulukuuta 2012

#719 BJJ

Tänään saatiin duunit tehtyä aikaisessa ja vuosi kunnialla suljettua... joten pääsin tatamille vielä tänään viimeisille paineille. Paikalle saapui Kari, Mika, Jesse ja Timo ja lämmittelyjen jälkeen sparrattiin käytännössä vajaa pari tuntia.

Hullun kivaa oli ja puolustaa sai taas ihan hulluna - sen verran taitavaa sakkia tatamilla. Timon tyyli painia on aika uniikki - kaveri on liikkeessä kokoajan ja pyörii marakatti ympärillä hyvällä paineella. Tuo nollaa oman pelin aika täydellisesti. Ei oikein pääse aloittamaan mitään tekniikkaa "puhtaasti", kun Timo on jo häipynyt paikalta, juuri kun on lähdössä tekemään jotain.

Jesse tuttuun tapaan grindasi minut mountissa lyttyyn ja se oli siinä :) ja Mikan kanssa mentiin myös tutulla kaavalla... minä puolustan hullun lailla saan, ehkä pari deep halfguard sweeppiä ja lopulta Mika lopettaa minut joko selästä tai kimuralla. Karin cross pass from hell oli taas murhaava... puvussa vaan tikkaukset rutisivat, kun Kari tuli ohi ja sitten sai könytä aika lailla ennenkuin pääsin takaisin päälle ja sain sentään karhuryhmän agendalla olevan sivukuristuksen tehtyä.

Jalkalukot olivat minun tämän päivän onnistumisen hetkiä, jotka sain rakennettua Buchechan setin tekniikoilla. Noita päästään klubilla drillaamaan alkuvuodesta, kunhan ollaan halfguard setti käyty läpi.

Ei kommentteja: