lauantai 12. heinäkuuta 2014

Hanko SummerFight 2014 tuomarina.

Tänään aamulla vatsallaan nukutun yön jälkeen suunnistin nokan kohti Hankoa, missä oli tarkoitus tuomaroida. Nappasin kultamitalisti Suvin ja Robertin kyytiin ja paineltiin Hangon tietä paikanpäälle. Siellä oli jo paikalliset rakentaneet mitä mahtavimmat puitteet kisoille ja ilmakin näytti suosivan. En ole ennen Kesäkisoihin päässyt käymään, kun lomareissut ovat osuneet samaan aikaan.

Tolkuttoman hienoa, että Hangon Hyrsky tälläiset järjestää. Hain Macaco Brancon standiltä kirkuvan keltaisen kisapaidan, johon oli kaappien kätköistä kaivanut auringonsuojaksi värikoordinoidun paidan ja hatun... ;) Kesätuomarilookki oli siis hallussa. Kiitos Villisialle kuvasta.

Kisat alkoivat lähes samantein ja seuraavat tunnit menivätkin sitten tatamilla tuomaroiden. Ei ole helppoa hommaa keskittyä pisteisiin ja yrittää katsoa, että kaverit eivät loukkaannu, putkeen monta tuntia ja päivän päätteeksi olikin aika eteerinen olo. Hipkon tiimikin haki muutaman mitallin ja ehdin jopa muutaman matseista nähdäkkin.

Mielestäni todella hieno tapahtuma ja suosittele kokemaan ensi vuonna.

3 kommenttia:

Ninni kirjoitti...

Hienoo oli ja tuomarille kiitos! :) ei tullu voittoo mutta kikemusta.

Anonyymi kirjoitti...

Kokemusta*

Kristian kirjoitti...

Todellakin... hienoja matseja oli ja itse olen niistä muutamista kisoista missä olen käynyt. Oppinut yllättävän paljon.