torstai 9. heinäkuuta 2015

#1042 BJJ - Gaijin Academia de Jiu Jitsu

Tänään taas huristelin Fuengirolaan Gaijin Academiaan, kun oltiin sovittu Marekin kanssa, että vedän noita Lovato Jr:n pressure pass juttuja. No minähän vedin.

Kerrattiin viime viikolta cross-pass, side-smash ja X-Pass. Sitten avattiin suljettu guardi ja siitä päämajaan. Uusina ohituksina weave-pass (z-pass) ja butt-flop pass. Lopuksi tehtävä sparria, jonka skippasin kun typerä polvi ei anna armoa...

Treenien jälkeen pyristelin yhden erän Marekin kanssa joka treenasi vähän tilanpoistoa viikonlopun kisaa varten... ei ollut helppoa. Lopuksi yritin palauttaa halfguardiin sivusidonnasta ja annoin selän, josta puolustaessa käsilukkoa jäin rannelukkoon. Todella helmi lopetus, joka pitää drillata kotona tekniikkareppuun. Tuli ihan puuntakaa. Erän jälkeen vaihdeltiin vielä rannelukkotekniikoita hetki ja sitten ovet kiinni ja sali yöpuulle.

Treenin jälkeen menin taas naapurissa olevaan jäätelöbaariin jossa neljä oikeista hedelmistä tehtyä mehujäätä.... aivan helmiä näin reilun 30 asteen lämmössä. :)

Ei kommentteja: