sunnuntai 16. lokakuuta 2016

#1150 ja 1151 - Sparrit Karin kanssa ja BJJ-Klubi

Vähän sylettää, kun ei ole duunien puolesta päässyt tatamille kuin kaksi kertaa viikossa. Onneksi hotelleissa on kuntosalit niin voi ainakin hauista kääntää. Noh tällä viikolla perjantaina kuitenkin mainio setti Karin kanssa. Mutusteltiin läpi UAE-fiftyfifty-nilkkalukkosetti ja sitten sparrattiin.

Päätin, että en mene deep halfguardiin ja tulikin vietettyä pitkät pätkät alla suljetussa guardissa ihmetellen, että mitähän tästäkin piti tehdä. Oma peli on käytännössä viimeiset kaksi vuotta ollut deephalfguardilla päälle ja sitten overunder tai sen sukulaisilla paineella ohi ja sitten joko kimura, armtriangeli tai selänotto ja RNC. En näköjään enää osaa muuta. :D

Pitää yrittää vähän taas monipuolistaa peliä, jotta homma pysyy mielenkiintoisena.


Klubilla jatkettiin sitten armtriangeli-ohjelmalla, kun selkäsetti on tauolla perusteet seminaarin vuoksi. Tänään kerrattiin arm triangeli ja ezekiel ja sitten katsottiin giljotiini "marcelo-gripillä" ja arm in-giljotiini.

Giljotiinit toimivat mainiona työkaluna, millä saa kaverin kyynerpäät irti kyljistä, kun hakee armtriangelejä ja jos kaveri ei puolusta kaulaa, niin sitten voi lopettaa sillä giljotiinillä. Tämän syksyn omaan ohjelmaan tuleekin nyt tuon homman lisätutkimus ja darcen ja anakondan lisääminen settiin. Eli tarkoituksena rakentaa pakettia, missä rummutetaan armtriangel/ezekiel/darce/anakonda/giljotiini hyökkäyksillä ja siihen vielä mausteeksi kimurat.

Klubilla mainio porukka ja iso kiitos Dynamikelle mainioista vinkeistä giljotiinin kanssa - eteenkin arm-in giljotiinivinkki oli aivan parhautta.

Klubin päätteeksi löysin kaupasta vielä mainio "palarin". Tällä tulee giljotiineihin 23% lisää kireyttäjä ja sweeppeihin 15% lisää momenttia. True story.





2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Eikö noihin tekuihin saa haastetta ottamalla aina vaan kovempia kavereita vastaan? Sillonha sitä joutuu väkisin tekemää muuta, ku ne omat lempijutut ei enää toimikkaan? Kertaatte kyllä asiallisen kovia lopetuksia. Siinäpä melkeen lista joita itse pidän vaikeimpina lopetuksina tehdä sparrissa :) Varmaan harjoituksen puute isona syynä... Hyvä blogi, tulee lueskeltua kyllä!!

Kristian kirjoitti...

Kiitos. :) Vastaan kysymykseen tuolla itse blogissa.