perjantai 27. tammikuuta 2017

#1179 BJJ

Reilun kymmenen päivä vatsatauti on selätetty vihdoin. Hämmentävä setti tosiaan - piti ystävällisesti viime la-su taukoa että pääsin klubille ja sitten taas maanantaina mentiin. Noh torstaina pysyi jo ruoka sisällä ja nyt perjantaina uskaltauduin Karin kanssa Kontulan tatamille.

Drillattiin muutamaa juttua ja sitten sparria. Todettiin sparrin jälkeen, että pitää varmaan ottaa sparrit ainakin osaksi tehtäväsparrina, kun muuten tuo meidän sparri toistaa vähän samaa kaavaa, kun kumpikin tuntee toisen pelin. Kivaa oli taas painimassa... jos nyt saisi edes välttävän viikko-ohjelman käyntiin. Duunikuviotkin vissiin muuttuvat, kun start up, jossa olen ollut töissä ostettiin ja kuukauden päästä olen sitten taas isossa korporaatiossa duunissa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Itsellä on tuota samaa ongelmaa muutaman hepun kanssa. Pelaan itse paljon half guardia, mutta muutama heppu tietää mun aseet niin hyvin, että se on semmosta myhäilevää pellailua sitte siinä... Olenkin tietoisesti alkanut hakemaan esim spider guardia silläkin uhalla että kaveri tulee ohi. Kannatata siis avata pakkaa ja alkaa pelailemaan huviksee jotain ihan muuta guardia. Tiiä vaikka vahingossa alkais tykkäilee...

Kristian kirjoitti...

Joo, todella. PItää alkaa tutkimaan taas vähän muitakin juttuja. :)