tiistai 28. helmikuuta 2017

#1191 BJJ

Käytiin Steffin kanssa drillaamassa Armtriangeleja ja Ezekielejä. Ihmeteltiin muutamaa yksityiskohtaa ja rakennettiin ratkaisua ja sitten painittiin. Oli mainio sessio.


sunnuntai 26. helmikuuta 2017

#1190 BJJ-Klubi

Tomppa veti perinteiseen tapaan "alkulämmöt" nyrkkeilyllä ja sitten lähdettiin drillaamaan Hiijohoi-settiä - eli arm-in-giljotiini/darce/anakoda ketjutusta, kun kaveri on kilpparissa.

Drillin perään isoloitua tehtäväsparria front-headlock lähdöllä, josta hyökättiin tuolla setillä.

lauantai 25. helmikuuta 2017

#1189 BJJ

Käytiin Steffin, Aulikin, Tompan ja Villen kanssa vähän drillaamassa kuristuksia ja sitten muutama erä Sparria. Hauskaa oli ja hyviä juttuja tuli taas läpi käytyä. Mika näytti ennen HPT hommiin menoa hyvän setin kuristuksia halfguardista.

perjantai 24. helmikuuta 2017

#1185 - 1188 BJJ ja BJJ-Klubi

Nyt on ollut semmoista hullunmyllyä taas duunissa, että ei ole Blogiakaan ehtinyt kirjoittaa. Tatamille sentään on ehtinyt. Verenpaineet olleet vähän ylhäällä kaiken härdellin keskellä, joten aloitin taas joka-aamuisen Astanga-jooga treenin ja lisäsin tatami-aikaa priorisoimalla.

Ollaan käyty Karin, Tompan ja Aulikin kanssa ottamassa muutamat sessiot, joissa sparria ja Brabo-tutkintaa ja Klubilla jatkettiin Giljotiinien parissa. Dynamike kävi tatamilla siviileissä näyttämässä miten Darce napataan halfguardista, joka käydään tietenkin lähiaikoina klubilla. Ihan helmi tekniikka ja sopii tuohon pakettiin todella hyvin. Pitäisikin vielä kysäistä Mikalta josko kävisi minun kanssa Giljotiinitkin läpi, kun sillä on ne hyvin takaraivossa.

Nyt kun on duunikuviot muuttumassa, niin saattaa olla että ehdin jopa normitreeneihin, joten hammassuojat suuhun - tulen ja puristan päästä.

sunnuntai 12. helmikuuta 2017

#1184 BJJ-Klubi

Klubilla taas hyvä porukka kasassa. Aluksi otettiin vähän nyrkkeilyn perustekniikkaa Tompan johdolla. Kempaksen Kari antoi minulle todella hyvin vinkkejä lyömiseen - iso kiitos siitä.

Nyt on Hall:n Arm-triangle setistä käyty läpi Arm-triangle, Ezekiel, Anakonda ja Darce variaatioineen. Näiden kaveriksi treenailtiin tänään giljotiinejä - arm in ja tavallista Marcelo tyylillä. Idena lähinnä, että näillä saa kaverin avaamaan kyynerpäät, jolloin päästään sitten hyökkäämään noilla armtriangle-setin lopetuksilla.

Ryan käy DVD:ssä nuo giljotiinit vähän ylimalkaisesti läpi, joten jäi vähän hampaan koloon sunnuntaina, kun ei ihan löytynyt täysin punaista lankaa teknisesti. Tätä pitääkin tutkia tällä viikolla.

Jos joku pääkaudulla tunnustautuu Giljotiini-guruksi, niin saa ilmoittautua. Tulisin mielellään "yksärille" aiheesta.

keskiviikko 8. helmikuuta 2017

#1183 BJJ

Käytiin Karin ja Jessen kanssa drillaamassa pakenemisia suorasta käsilukosta, kimurasta ja massimon illallisesta.

Lopuksi otin yhden erän ilman kelloa Jessen kanssa ja jäin Baratoplataan... huoh.

sunnuntai 5. helmikuuta 2017

#1182 BJJ-Klubi

Klubilla jatkettiin lämmittelyt bokraamalla ja sitten kerrattiin darcea, anakondaa ja armtriangelia johon laitettiin jatkoksi ezekiel.

Ensi sunnuntaina otetaan settiin vielä giljotiinit ja sitten aletaan kevään mittaan ketjuttamaan noita ja katsomaan eri setuppeja millä jekutetaan kaveri antamaan käsi ja siitä sitten kuristetaan jollain näistä drillatuista tekniikoista.


Tuossa muistutukseksi Ryan Hall:n Arm Triangle DVD setin promo-video - eli tämän pohjalta näitä klubilla vedetään alkukevät:






keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Harmaakarhuja European Openissa

Vähän myöhässä kijoitus, mutta Harmaakarhuja kävi Europeaneissa hakemassa muutaman mitalin. Kari kaivoi hopeaa ja Steffi väänsi itsensä kultamitalille. Muutama muukin harmaakarhu kävi vääntämässä, mutta ei yltänyt mitalleille. Arvostan joka tapauksessa. :)

Kultamitaleilla näyttää olevan hintansa, kun Kari muutaman vuoden takaisen kultamitallin jäljiltä oli jonkin aikaa telakalla polvea parannellen ja nyt Steffin seuraavat kaksi kuukautta kuulemma kuluu haitaria soitellen. Noh, mikäs siinä soitellessa kulta-mitali kaulassa. :D

Onneksi olkoon kavereille ja pikaista toipumista.

#1181 BJJ

Jessen kanssa kanssa käytiin vähän läpi mun peliä, katsottiin ajoitusta ja drillatiin muutamia tekniikoita. Sitten sparrattiin teemalla tunti turpaan. Kivaa oli.